Vacatures

Pedagogisch directeur Jeugdzorg Emmaüs regio Mechelen

Jeugdzorg Emmaus regio Mechelen bundelt een aantal voorzieningen en afdelingen binnen de Bijzondere Jeugdzorg en maakt deel uit van Emmaus vzw, actief in welzijn en gezondheidszorg in de provincie Antwerpen en Vlaams Brabant.

Lees meer

Leergroepbegeleider (m/v) - 75% - Onbepaalde duur

Het Multifunctioneel Centrum Ivo Cornelis bestaat uit 68 modules, waaronder 28 verblijfsmodules, 20 mobiele en 20 ambulante modules voor jongens en meisjes tussen 0 en 18 jaar. De hulpverlening is sterk contextgericht en flexible. Dagcentrum Domino is een afdeling van het MFC Ivo Cornelis en biedt dagbegeleiding aan jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar.

Lees meer

Leergroepbegeleider (m/v) - 80% - Onbepaalde duur

Het Multifunctioneel Centrum Ivo Cornelis bestaat uit 68 modules, waaronder 28 verblijfsmodules, 20 mobiele en 20 ambulante modules voor jongens en meisjes tussen 0 en 18 jaar. De hulpverlening is sterk contextgericht en flexible. Dagcentrum Wederik is een afdeling van het MFC Ivo Cornelis en biedt dagbegeleiding aan jongens en meisjes van 6 tot 18 jaar.

Lees meer

Huurder met toezichthoudend engagement

De Aanzet - dienst voor Contextbegeleiding autonoom wonen - geeft momenteel, in samenwerking met het Sociaal Huis Mechelen, vorm aan een co-housingproject voor jongeren die de eerste stappen zetten in het zelfstandig wonen.

Lees meer