Vacatures

Huurder met toezichthoudend engagement

De Aanzet - dienst voor Contextbegeleiding autonoom wonen - geeft momenteel, in samenwerking met het Sociaal Huis Mechelen, vorm aan een co-housingproject voor jongeren die de eerste stappen zetten in het zelfstandig wonen.

Lees meer

Contextbegeleider MST (m/v) - 80% - Onbepaalde duur

In onze proeftuin begeleiden we, zowel residentieel als mobiel, jongeren en hun context volgens de methodiek van Multi Systeem Therapie (MST). MST is een intensieve, behandelingsmethode gericht op jongeren van 12 tot 17,5 jaar met ernstig antisociaal en/of delinquent gedrag die dreigen uit huis geplaatst te worden of die na een tijdelijke uithuisplaatsing terug naar huis worden begeleid. Een voorbeeld van deze werkwijze vind je op www.thuis-best.com.

Lees meer

Leergroepbegeleider (m/v) - 100% - Onbepaalde duur

Het multifunctioneel Centrum Ivo Cornelis bestaat uit 68 modules, waaronder 28 verblijfsmodules, 20 mobiele en 20 ambulante modules voor jongens en meisjes tussen 0 en 18 jaar.

Lees meer

Begeleider dagbesteding (m/v) - 80% - Bepaalde duur

Het multifunctioneel Centrum Damerveld biedt 51 modules aan, waaronder 24 verblijfsmodules en 27 mobiele modules. Dit aanbod geldt voor jongens en meisjes tussen 12 en 18 jaar (soms verlengbaar tot 20 jaar). De Hulpverlening is sterk contextgericht en flexible.

Lees meer