Begeleider Biz Ikki (m/v) 100% vervanging

Biz Ikki is een leefgroep die onderdeel uitmaakt van Juno, een begeleidingshuis voor jongeren en een afdeling van Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen. Biz Ikki is een geïntegreerde werking met een structuurgroep alsook een studiowerking/duowonen.  Hier verblijven zowel niet begeleide minderjarigen als jongeren uit de Bijzondere Jeugdzorg.

lees meer

 

Begeleider Van Celst (m/v) 75% onbepaalde duur

Van Celst is een CANO voorziening en begeleidt 30 meisjes tussen 14 en 21 jaar. Deze meisjes kennen problemen op verschillende levensdomeinen, steeds gekoppeld aan een individuele problematiek.

lees meer

 

Verantwoordelijke Van Celst - OOOC De Grote Robijn (m/v) 100% onbepaalde duur

Als afdelingsverantwoordelijke sta je in voor de coördinatie en heb je de leiding over de werking van netwerk-organisatie Van Celst en OOOC De Grote Robijn. De diensten zijn gevestigd op twee locaties in Antwerpen Centrum en Antwerpen Kiel.

lees meer

 

Verantwoordelijke Hakatoo - Juno - Biz Ikki - La Strada (m/v) 100% onbepaalde duur

Als afdelingsverantwoordelijke sta je in voor de coördinatie en heb je de leiding over de werking van de residentiële afdelingen Hakatoo, Juno en Biz Ikki en de ondersteunende modules La Strada. De diensten zijn gevestigd op twee locaties in Antwerpen Centrum en Schoten.

Lees meer

 

Hoofdbegeleider Biz Ikki (m/v) 75% onbepaalde duur

Biz Ikki maakt deel uit van Juno, een begeleidingshuis voor jongeren en een afdeling van Jeugdzorg Emmaüs Antwerpen. Biz Ikki is een geïntegreerde werking met een structuurgroep alsook een studiowerking/duowonen.  Hier verblijven zowel niet begeleide minderjarigen als jongeren uit de Bijzondere Jeugdzorg.

lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeanine, begeleidsterJymco, begeleiderBrigitte, logistiek medewerkster